Skip to content

Faeröer 2019

Op 19 april vertrokken we met een groep enthousiaste fotografen naar de Faeröer. Elk jaar begeleiden we voor Nordic Vision een fotoreis naar deze afgelegen groep eilanden in de Atlantische oceaan. Dit jaar waren dat er zelfs twee. We hebben een heerlijke week gehad. Het  weer was, zoals voor de Faeröer gebruikelijk, zeer afwisselend.  Dit afwisselende weer maakt de Faeröer tot een fantastische fotografiebestemming.

Prachtige wolkenluchten, time-lapse, lange sluitertijden, details, panorama’s, zonsopkomtst, etc. Bijna geen tijd voor beeldbesprekingen maar zoals altijd toch gedaan. Deze waren interactief, leerzaam en met een hoge kwaliteit aan fotowerk.

Na een week ging de eerste groep naar huis en zijn wij, Mart en Jan, zelf een paar dagen gaan fotograferen in afwachting van de tweede groep. Deze groep had de pech een dag later aan te komen door een staking van de SAS piloten. Toch hebben we ook deze week vrijwel het complete programma af kunnen werken. Ook deze tweede week is er zeer goed gefotografeerd. Aan het einde van de week kregen we als bonus nog wat sneeuw! De wereld ziet er dan toch meteen anders uit.

Ook volgend jaar gaan we weer twee weken. Interesse? neem contact op met Nordic Vision Fotoreizen

De gallery hieronder geeft een kleine indruk van beide weken.

 

Back To Top