Skip to content

Smit in Beeld bestaat uit Jan en Mart Smit, vader en zoon. Startend met kleinschalige fotoworkshops en cursussen is in 2005 Smit in Beeld ontstaan. Het aanbod is inmiddels verder uitgebreid met internationale fotoreizen, presentaties in binnen- en buitenland, en een diverse fotocollectie. Beide heren van Smit in Beeld zijn succesvol geweest in toonaangevende fotowedstrijden als: Wildlife Photographer of the Year, European Photographer of the Year, Lowlands en de Groene Camera.

Jan Smit

Jan (1959) is een veelzijdig fotograaf, niet alleen landschappen in binnen- en buitenland maar ook flora en fauna, micro en macro kun je vinden in zijn portfolio. Creativiteit, kennis van de natuur en affiniteit met de techniek van het fotograferen maken hem tot een succesvol natuurfotograaf. Uit liefde voor de natuur gaat Jan uiterst behoedzaam te werk, het welzijn van dieren en hun leefomgeving staat altijd voorop. Jan staat bekend om zijn kennis en geduld waardoor hij een veelgevraagde fotoreis- en workshopleider is. Met veel plezier neemt hij deelnemers mee in zijn filosofie; neem de tijd en geniet van de omgeving… dan komt de inspiratie vanzelf!

Mart Smit

Mart (1991) leerde op jonge leeftijd het fotograferen van zijn vader. Al snel ontwikkelde hij een geheel eigen stijl. Een prijs in de jeugdcategorie van de ‘Wildlife Photographer of the Year’ competitie motiveerde hem om door te gaan. Dankzij zijn studie Toegepaste Biologie kregen zijn foto’s meer diepgang. Dit resulteerde in de titel ‘natuurfotograaf van het jaar 2017’ bij de Groene Camera. Tegenwoordig heeft zijn fotografie altijd een doel en wil hij zijn foto’s inzetten voor het behoud van de natuur. Zo maakt hij zich onder andere sterk voor een schone zee.

Partners Smit in Beeld

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze reizen en te organiseren workshops

Back To Top