Skip to content

Colours of Rondane

Van 17 t/m 23 september mochten we weer de reis Colours of Rondane voor de fotoreisorganisatie Nordic Vision begeleiden.

Op maandagmorgen vertrokken we vanaf Schiphol. Na aankomst op Oslo verder met de trein naar Otta. In Otta stonden de huurauto’s klaar en zijn we naar ons verblijf midden in de prachtige Noorse natuur.

De verkleuring van ondergrond en bomen was bijna op zijn hoogtepunt. Het zag er prachtig uit. Ons verblijf is prachtig gelegen. Fotograferen kan al in de ‘achtertuin’. Bijna elke morgen vroeg uit de veren om hier te fotograferen.

Het weer was herfstig. Niet te veel wind waardoor de blaadjes aan de boom bleven hangen. Soms wat regen en zelfs aan het einde van de week sneeuw. We hebben ons vermaakt met prachtig gekleurde landschappen met soms dreigende luchten.

Details van mossen en korstmossen, panorama’s, lange sluitertijden, etc. De beeldbesprekingen waren gezellig, interactief maar bovenal leerzaam.

Ook in 2020 jaar gaan we weer op zoek  naar de Colours of Rondane. Zin om mee te gaan? neem contact op met Nordic Vision Fotoreizen

De gallery hieronder geeft een kleine indruk van de reis.

Back To Top