skip to Main Content

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Een inschrijving is definitief als je een bevestiging via de mail hebt ontvangen. Voor enkele workshops zal je inschrijving definitief zijn als ook een aanbetaling door Smit in Beeld is ontvangen, deze informatie zal duidelijk bij de betreffende workshop worden aangegeven. Ruim voordat de workshop van start gaat ontvangt u per email een uitnodiging met routebeschrijving en eventuele aanvullende informatie. Ook ontvangt u dan de factuur. Deze factuur dient zo snel mogelijk, doch uiterlijk een week voor aanvang van de workshop te worden voldaan.

Volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM werken we met kleine groepen, mocht een workshop vol zitten dan is het mogelijk een andere datum te kiezen of plaatsing op de wachtlijst.

Annuleren

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Annuleer je vanaf 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort. Bij annulering vanaf 7 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd. Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de  naam van diegene dan wel voor aanvang van de workshop via de mail aan ons door. Indien Smit in Beeld de workshop moet annuleren, bijvoorbeeld bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden, dan zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort tenzij je de cursus op een later moment gaat volgen.

Aansprakelijkheid

Smit in Beeld is niet aansprakelijk tot vergoeding van schade ontstaan door, tijdens of bij gelegenheid van de deelname aan de workshops. Smit in Beeld kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor welk gebeuren dan ook, zoals fouten, vertraging, verlies, verwonding, ongeval, of schade aan personen of eigendommen voortvloeiend uit welke oorzaak dan ook gedurende de workshop of het vervoer naar de plaats van bestemming van de desbetreffende workshop. Het afsluiten van een eigen reis en/of kostbaarhedenverzekering is dan ook aan te bevelen. Smit in Beeld behoudt zich het recht voor, om het workshop programma tijdens de workshop aan te passen, mocht dit door lokale omstandigheden noodzakelijk zijn/worden.

Back To Top