skip to Main Content

In deze cursus leert u de grondbeginselen van de digitale fotografie. We besteden aandacht aan zowel technische als creatieve mogelijkheden. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk. Na de tweede theorieavond gaan we naar buiten. De plaats is afhankelijk van het jaargetijde: bos, strand of duinen. Tijdens het praktijkgedeelte leren we kijken naar details en mooie composities. Van de resultaten kunnen we leren tijdens de daarop volgende theorieavond. Het programma is flexibel en er is aandacht voor de individuele fotograaf op elk niveau.

Voor wie:

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te fotograferen en meer van de mogelijkheden van zijn camera wil leren kennen. Deelnemen kan zowel met een spiegelreflexcamera als een compactcamera. Heb je hier vragen over, neem dan even contact op.

Cursusplaats:

Theoriegedeelte in Lutjewinkel. Praktijkgedeelte in een natuurgebied.

Cursusduur:

Workshop 4 lessen (3 avonden van 19.30 uur – 21.30 uur theoriegedeelte en één dagdeel praktijk.)

Maximum aantal deelnemers:

6 Personen

Prijs van de cursus:

95 euro inclusief lesmateriaal.

Inschrijven kan middels het sturen van een mailtje via het inschrijfformulier. Geef hierin uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en vermeld de workshop waar het om gaat.Wij zullen uw inschrijvingen vervolgens bevestigen.

Data:

workshop mei 2020 3 avonden theorie en 1 dagdeel praktijk: 26 mei, 2 juni, 6 juni(praktijk) en 9 juni 2020
workshop juni 2020 3 avonden theorie en 1 dagdeel praktijk: 16 juni, 23 juni, 27 juni(praktijk) en 30 juni 2020

Schrijf je in voor deze workshop
Back To Top